Spring naar inhoud

T-blend loopt warm voor Middelburg Volkoren

 

Zaterdag 1 juni is het weer zover: Middelburg Volkoren. Op diverse (bijzondere) lokaties in de binnenstad van Middelburg wordt weer volop gezongen. En T-blend is daar natuurlijk ook van de partij! Er wordt hard gewerkt aan een mooi programma (en mooi weer).

 

posterMiddelburgVolkoren2013

Het wordt trouwens een marathon-optreden voor T-blend dat weekend, want op zondag staan ze alweer klaar op het podium van Tilburg in Koor. www.ftz-tilburg.nl  zondag 2 juni, Concertzaal Tilburg en Muzentuin, gratis entree.

1 gedachte over “T-blend loopt warm voor Middelburg Volkoren

 1. Lotte

  Lieve T-blenders,

  Heel mooi gezongen vandaag in Middelburg!
  Super locatie met super zangers, wat wil je nog meer 🙂
  Tot morgen!!!

  Lotte

Reacties zijn gesloten.