Spring naar inhoud

Wie zijn wij?

Hey There, zangliefhebbers, wij zijn T-Blend.

Wat is er nu mooier dan close harmony zingen?

Individuele klanken subtiel mixen tot de perfecte melange ontstaat, stemmen mengen en kleuren tot we ultieme harmonie bereiken, dat is ons streven met T-Blend. Zoals bij het perfecte kopje thee, eigenlijk. Hoewel die T natuurlijk staat voor Tilburg, onze thuisbasis. Maar thee, dat houden we er ook in. Voor de gezelligheid. En omdat het eigenlijk net is als een goed gezongen close harmony nummer: lekker warm en verfrissend.

Wie zijn wij?

T-blend bestaat op dit moment uit 13 enthousiaste zangers en zangeressen. We zijn met 2 alten, 3 mezzo's 3 sopranen, 3 bas/baritons en 2 tenoren. We zingen onder leiding van dirigente Gerrie van Oirschot. Zij brengt ons samen in die echte jazzy feeling. Iedere dinsdagavond dagen we onszelf en elkaar uit om die noten nog lekkerder te raken en de samenzang nog harmonieuzer te doen klinken. Voeg daar een voornamelijk jazzy repertoire bij en een gezellige, relaxte sfeer en je begrijpt dat we onze naam eer aan doen.

Is T-Blend jouw ‘cup of T’?

We kunnen nog steeds versterking gebruiken. Kun je een aardig nootje zingen? Bijt je je graag vast in een meerstemmig stuk, totdat je de ultieme kick ervaart als het klinkt zoals het moet klinken? Laat dan van je horen. Als je ons een berichtje stuurt via het contactformulier maken we graag een afspraak met je om kennis te komen maken tijdens één van onze repetities.

We repeteren elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in
Wijkcentrum 't Sant, Beneluxlaan 74 in Tilburg. 


De dirigent

Onze dirigente is Gerrie van Oirschot. Zij dirigeert onze vocal group sinds januari 2019. Met haar enthousiasme, energie en grote muzikaliteit, haalt zij het beste uit alle zangers en zangeressen.


Historie

T-blend bestaat sinds januari 2012.

Een groepje zangers en zangeressen van de opgeheven vocal group Solvage is deze nieuwe vocal group begonnen en zingt sindsdien samen met nieuwe zangers en zangeressen. Onder leiding van dirigente Gerrie zingen we samen naar nieuwe hoogtes.

 

Save

Save