Hey There, zangliefhebbers, wij zijn T-Blend.

t-blend foto zevenbergen2014

Wat is er nu mooier dan close harmony zingen? Individuele klanken subtiel mixen tot de perfecte melange ontstaat, stemmen mengen en kleuren tot we ultieme harmonie bereiken, dat is ons streven met T-Blend. Zoals bij het perfecte kopje thee, eigenlijk. Hoewel die T natuurlijk staat voor Tilburg, onze thuisbasis. Maar thee, dat houden we er ook in. Voor de gezelligheid. En omdat het eigenlijk net is als een goed gezongen close harmonynummer: lekker warm en verfrissend.

T-blend bestaat op dit moment uit 12 enthousiaste zangers en zangeressen: 3 alten, 3 mezzo´s 3 sopranen, 2 bas/baritons en 1 tenor. En dirigent Tom Mordang natuurlijk. Hij brengt ons samen in die echte jazzy feeling. Iedere dinsdagavond dagen we onszelf en elkaar uit om die noten nog lekkerder te raken en de samenzang nog harmonieuzer te doen klinken. Voeg daar een voornamelijk jazzy repertoire bij en een gezellige, relaxte sfeer en je begrijpt dat we onze naam eer aan doen.

 

Is T-Blend jouw ‘cup of T’?
We kunnen nog steeds versterking gebruiken, Kun je een aardig nootje zingen en bijt je je graag vast in een meerstemmig stuk totdat je de ultieme kick ervaart als het klinkt zoals het moet klinken, laat dan van je horen. Als je ons een berichtje stuurt via het contactformulier maken we graag een afspraak met je om kennis te komen maken tijdens één van onze repetities.

Wij repeteren op de dinsdagavond in:

Club Pellikaan Rueckertbaan 219, Tilburg

 

————————————————————-

historie:

T-blend bestaat sinds januari 2012.

Een groepje zangers en zangeressen van de opgeheven vocal group Solvage is deze nieuwe vocal groep begonnen en zingt nu samen met nieuwe zangers / zangeressen en dirigent Tom Mordang naar nieuwe hoogtes.

 

Save

Save